INFORA | Serviciile Noastre
INFORA este o agentie specializata in domeniul online, care ofera servicii de marketing digital si dezvoltare web. Oferim servicii digitale performante pentru cresterea afacerilor online.
agentie online, agentie adwords, agentie facebook, promovare online, creare siteuri
559
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-559,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Serviciile Noastre

Conversii maxime, buget minim.

 

Pay per Click

Regulile generale ale managementului in advertising se aplica si aici: audienta gresita se traduce prin succes limitat, in timp ce o audienta bine definita, cu adevarat relevanta, inseamna bani bine investiti.

  Google AdWords campaings
  Facebook Advertising
  Microsoft Bing
  Youtube Advertising
  LinkedIn Advertising, iAds

Ceea ce facem noi este simplu (profit inteligent). Ne concetram pe furnizarea unui numar mai mare de conversii pentru un buget cat mai mic. Pentru a realiza acest lucru, aplicam fiecarei campanii, principiile tehnice de baza perfectionate in timp, combinand relevanta paginii web, calitatea anunturilor si optimizarea cuvintelor cheie.

Politica Google privind terte parti

Cand este vorba de conversii online, in 9 din 10 cazuri, cele mai mici detalii fac diferenta.

 

Optimizarea Ratei de Conversie

Doar prin intelegerea comportamentului online a clientului dumneavoastra si prin definirea procesului de utilizare intr-un mod stiintific, Metodologia noastra de Optimizarea Ratei de Conversie va imbunatati performanta site-ului dvs, maximizand profitul.

grafica 2
  Intelegerea Obiectivului
  Analiza si Ipoteza
  Experiment
  Construire – Imbunatatire – Optimizare
  Conversii si profit maximizate

www.converian.com – platforma noastra online pentru optimizarea ratei de conversie

Un om, nu doar un numar

 

Social Media

Campaniile noastre de social media se concentreaza pe oameni reali, cu emotii reale, care traiesc in lumea reala. Social Media a deshis un nou canal prin care te poti conecta cu oamenii care conteaza cu adevarat pentru tine.

Noi realizam atat achizitionarea de public tinta cat si interactiunea prin intermediul unor campanii sociale vibrante, cu continut implementat strategic si interactiune sociala diplomatica. Tinand urechile indreptate catre public in fiecare zi, putem anticipa fiecare pas, gestionand activitatea dvs in social media in asa fel incat impactul asupra brand-ului dvs sa fie atat real cat si pozitiv.

  Management Pagina Facebook
  Management Pagina Twitter
  Cresterea comunitatii sociale

Nu crea doar un cod, creaza o experienta

 

Dezvoltare Web

Nu uitati ca influenta interactivitatii in lumea de astazi este un element de nepretuit pentru orice brand. Interactivitatea si designul se imbina pentru a crea sentiment si afinitate.

Cheia succesului este a te face observat intr-o lume digitala din ce in ce mai haotica. Scopul nostru este realizarea acestui obiectiv, utilizand instrumente inteligente si implementand chiar si cele mai neglijabile idei, pentru a oferi o personalitate puternica brand-ului dvs. Pleaca de jos, gandeste ca si cum ai fi in varf, lasa un impact de durata in subconstientul vizitatorilor tai.

  Noi nu cream doar un site, cream o experienta online

Sfatul zilei: Fii natural, treci pe organic

 

Search Engine Optimization

Strategia SEO? Doar un singur scop: asigurarea ca site-ul este bine structurat si implementat pentru a oferii rezultate nu numai pentru termenii de cautare cei mai importanti si profitabili, dar si pentru cei pe care, indiferent de motiv, i-ati putea trece cu vederea.

Toate strategiile de SEO, fie ele de cuvinte, link sau continut au un singur lucru in comun. Toate au devenit stiinte de sine statatoare. Noi obtinem rezultate bazandu-ne pe un singur lucru: Mai intai utilizatorii si mai apoi motoarele de cautare. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

  SEO nu este un acompaniament pentru marketingul online, este chiar marketingul online.

Cum reusesc asta?

 

Retargeting

Ati observat cum reclamele unui site pe care l-ati vizitat sunt acum peste tot? Aceasta este magia cookie-urilor, si nu, nu ne referim la cele pe care le poti manca.

retargeting

Procesul este simplu iar rezultatele sunt demne de factorul WOW. Clientul viziteaza site-ul, primeste un cookie, clientul paraseste site-ul pentru un altul, clientul este retargetat, i se arata reclama dvs, cu un click se intoarce pe site-ul dvs si face o conversie. Piece of cake.

  Google AdWords remarketing
  Facebook retargeting
  Perfect Audience
  Criteo remarketing

Te-ai cautat pe Google?

 

Reputatia Online

Am cazut de acord ca este important sa se vorbeasca despre tine, dar, desigur, trebuie sa fie ceva pozitiv. Ai vreo idee despe ceea ce spun clientii tai despre tine? Ce se intampla daca posteaza informatii negative sau pur si simplu eronate?

Odata cu extinderea exponentiala a internetului, a devenit dificil sa pastrezi contactul cu ceea ce spun oamenii despre tine. 95% din cautarile pe Google se termina in prima pagina de rezultate, iar tocmai de aceea, prima pagina de rezultate este esentiala pentru reputatia ta online.

  „Ai nevoie de 20 de ani pentru a construi o reputatie si doar de 5 minute pentru a o distruge.”- Warren Buffett

Nu cumpara lucruri doar de dragul de a le cumpara

 

Display Media Buying

Noi gestionam intreg procesul de cumparare de media asigurandu-ne ca bugetul de marketing nu este doar cheltuit, ci cheltuit intr-un mod cat mai eficient posibil.

Va putem ajuta sa sariti peste complexitatile necesare achizitionarii de media, facand totul pentru dvs, de la constuirea strategiei de media, efectuarea de cercetari amanuntite in piata, crearea unui media-plan si in cele din urma achizitionarea serviciilor de media display.

  Cumparam media pentru peste 20 de agentii media (majoritatea trafic SATI si Google Adwords).

Pregatiti de colaborare?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?