MENTENANTA WEB

Noi furnizam servicii de mentenanta web de o calitate inalta si la preturi accesibile:

  1. Intervenții rapide și prioritizare;
  2. Web hosting profesional;
  3. Actualizări periodice și backup;
  4. Securitate și design web.

DE CE SA ALEGI UN SERVICIU DE MENTENANTA WEB?

Site functional
Menții potentialii clienti interesati de produsele site-ului tau și ai șansa de a construi o relație solidă cu aceștia într-un timp scurt. În cazul în care nu dispui de tehnologia si site-ul potrivit, vizitatorii tai se pot muta imediat pe un alt site cautand acelasi tip de produs(e) la competitorii tai.
Atragi utilizatori noi
Site-ul tau te ajută ca si antreprenor sau companie pentru a înțelege mai bine publicul țintă. Deci, poti crea conținut care să satisfacă nevoile și dorințele audientei tale și care să atragă mai multe lead-uri, conversii și vânzări. De exemplu, un blog care rulează fără probleme atrage rapid noi potentiali clienți din motoarele de căutare.
Obtii mai multe vanzari
Cu un site operațional, securizat, actualizat și atractiv, poti atinge obiectivele de vânzări propuse. De asemenea, o creștere majoră a profitului poate avea loc mai repede. În acest fel, nu vei pierde oportunități de afaceri și nu iti pui compania la risc deoarece site-ul tau este pe mâini bune la INFORA.

CERE OFERTA

Cauti sa ai site-ul acoperit?

Noi credem in calitate si onestitate si experienta noastra ne permite sa furnizam servicii cu un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Daca consideri ca expertiza noastra este potrivita pentru a-ti rezolva proiectul, da-ne un semn completand formularul: 

Promisiunea noastra

Echipa noastră este aici pentru tine ca sa ofere support personalizat afacerii tale pentru ca aceasta sa se dezvolte si sa atraga clientii potriviti.

Consideram ca atat mentenanta web, cat si administrarea site-ului, ar trebui sa existe in armonie perfecta pentru ca ambele contribuie la performanta afacerii tale.

Dacă doresti să atingi și să menti o creștere a site-ului, serviciul nostru de mentenanta web ar putea fi soluția pe care o cauti:

Site-ul tau web va funcționa la parametri;

Monitorizare permanentă;

Site securizat;

Răspundem la timp;

Actualizare periodică.

Cu INFORA, ai mai mult timp pentru a te ocupa de afacerea ta!

De ce INFORA?

+7
ani
+100
website-uri
+150
clienti
+500
campanii