E-mail marketing

Marketing prin e-mail

De ce Marketing prin E-mail?

Pentru a pastra legatura cu potentialii tai clienti si pentru a-i instiinta de noile lansari de produse / servicii sau pentru a le trimite oferte, cadouri sau invitatii personalizate, ai nevoie de campanii de e-mail marketing.

Prin intermediul newsletter-ului realizat saptamanal/lunar, potentialii tai clienti sunt tinuti la curent cu ultimele noutati despre produsele tale si beneficiaza de tratamentul personalizat pe care il merita.

Beneficii campanie e-mail marketing

Monitorizezi in timp real impactul produselor
Beneficiezi de date in timp real (headline, prezentare, CTA) despre campanie si vezi care este nivelul de interes pentru produsele oferite.
Esti recomandat de clientii tai
Primesti alti subscriberi care vin din recomandarile facute de clientii tai in urma e-mail-urilor primite.
Comunici rapid si convenabil cu clientii
Comunici tot ce ai de spus clientilor tai intr-un mod care defineste brand-ul tau, iar acestia sunt gata sa te rasplateasca cu cumparaturi facute mai des.
Construiesti relatia cu clientii - optiunea ideala
Masori fiecare aspect al relatiei dintre abonat si brand, intelegi mai multe despre preferintele abonatilor si construiesti relatii solide cu clientii.
Ai parte de vanzari repetate
Creezi oferte personalizate si e-mailuri de tip reminder pentru a vinde si a mentine legatura cu clientul.
Ajungi la audienta vizata si ii pastrezi interesul activ
Este mult mai avantajos sa pastrezi un client loial decat sa investesti pentru a castiga altul nou.

Vrei sa transformi utilizatorii tai in abonati?

HAI SA NE AUZIM!

La INFORA tinem cont de modelul afacerii tale si alegem metodele si instrumentele de e-mail marketing care vor functiona promitator.

Completeaza formularul de contact pentru a ne povesti cum vrei sa arate campania ta de e-mail marketing, iar noi o vom transforma in realitate.