Reclama Google Adwords

Asigurati-va ca potentialii dvs. clienti pot afla cat mai usor care sunt serviciile oferite de businessul dvs.

Expertii Infora in Reclama prin Google Adwords va asigura o promovare performanta si a site-ului si a serviciilor pe care le oferiti.

CUM FACEM DIFERENTA?

 

Folosind reclame Google AdWords poti sa te adresezi clientilor tai chiar in momentul in care acestia sunt interesati sa cumpere produsele/serviciile tale. Pe termen mediu si scurt, Google Adwords este cel mai eficient sistem de expunere a unui business in fata potentialilor clienti si de a creste astfel vanzarile.

 

In lipsa activitatii in Google Adwords, pierzi trafic generat constant in site, pierzi primele pozitii in cautari, pierzi timp, energie si bani folosind alte metode de promovare care nu aduc rezultate masurabile, astfel ca pierzi potentiali clienti si incredere pentru brandul tau.

 

Avand o experienta cumulata de peste 10 ani in promovarea reclamelor prin Google Adwords, cu peste 50.000 de conversii generate si 500.000 € in bugete gestionate ale campaniilor de promovare a reclamelor Google Adwords, cei 4 experti Infora in promovare observa imediat elementele care fac diferenta intre o campanie de promovare performanta si una ne-performanta.
Experti in toate canalele de promovare online

 

Expertii Infora in promovarea online a site-urilor web va pot indruma spre alegerea celor mai eficiente canale de promovare a site-ului, avand o experienta vasta in promovare utilizand Google Adwords, Facebook Ads, Bing Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, LinkedIn Ads si altele.

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj:

Atragem mai multi clienti

Indiferent de obiectivul urmarit, cresterea numarului de vizitatori in site, cresterea vanzarilor online sau fidelizarea clientilor Google AdWords te poate ajuta. Afacerea ta este gasita de utilizatorii Google chiar atunci cand acestia cauta produsele sau serviciile pe care le oferi.

Intelegem nevoile clientilor

Certificarile Google AdWords si Analytics obtinute, dovedesc faptul ca intelegem comportamentul vizitatorilor site-ului tau si te ajutam sa imbunatatesti acest aspect. Ne concentram pe intelegerea factorilor care ii determina sa cumpere si ne asiguram ca paginile sunt optimizate pentru conversii.

Focus pe profit

Profitul tau este prioritatea noastra. Nu iti aducem simpli vizitatori ci am invatat sa-i diferentiem in functie de intentia de cumparare si probabilitatea de conversie, astfel ca iti livram clienti care sunt interesati exact de specificul business-ului tau si te ajutam sa iti cresti profitul.

Activitate 100% masurabila

Monitorizam si optimizam campaniile pentru ca tu sa economisesti pe cat posibil din bugetul propus pentru fiecare reclama. Ne asiguram ca atingem obiectivele stabilite impreuna prin realizarea unor rapoarte detaliate privind activitatea derulata pe parcursul unei luni.

Clienti pentru care am lucrat

Campanii online, generare de trafic, strategii online si optimizarea ratei de conversie.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?