Reclama Facebook

Asigurati-va ca potentialii dvs. clienti pot afla cat mai usor care sunt serviciile oferite de businessul dvs.

Expertii Infora in Campanii Facebook va asigura o promovare performanta si a site-ului si a serviciilor pe care le oferiti.

CUM FACEM DIFERENTA?

 

Avand o experienta cumulata de peste 10 ani in promovarea prin campanii Facebook a site-urilor web, cu peste 50.000 de conversii generate si 500.000 € in bugete gestionate ale campaniilor de promovare Facebook, cei 4 experti Infora in campanii Facebook observa imediat elementele care fac diferenta intre o campanie de promovare performanta si una ne-performanta.

DE CE RECLAMA PE FACEBOOK?

 

Facebook este cel mai profitabil canal de promovare prin care poți ajunge cu mesajul potrivit la omul potrivit prin metodele foarte specifice de targetare a audientei, reclamele Facebook functionand cu orice buget.

CU CE VA PUTEM AJUTA?

 

Poti rula reclame pe Facebook, pe Instagram sau in Audience Network, indiferent de bugetul disponibil. Expertii Infora in promovarea online a site-urilor web va pot indruma spre alegerea celor mai eficiente canale de promovare a site-ului, avand o experienta vasta in promovare utilizand Facebook Ads, Google Adwords, Bing Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, LinkedIn Ads si altele.

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj:

Analiza si strategie

Analizam produsele, setam audiente tinta, construim strategia si stabilim tipul de campanii prin care transmitem mesajul potrivit la omul potivit.

Implementare campanii

Testem diverse abordari la nivel de text si vizual pentru a aducea in fata potentialului client suficiente motive sa acceseze pagina de destinatie.

Optimizarea performantei

Urmarim campaniile in timp real si optimizam permanent prin urmarirea actiunilor importante pentru a obtine maxima eficienta si rezultate.

Raportare personalizata

Ne asiguram ca atingem obiectivele stabilite impreuna prin realizarea unor rapoarte detaliate privind activitatea derulata pe parcursul unei luni.

Clienti pentru care am lucrat

Campanii online, generare de trafic, strategii online si optimizarea ratei de conversie.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?