Campanii Facebook

Asigura-te ca potentialii tai clienti pot afla cat mai usor care sunt serviciile oferite de business-ul tau

GENERAM VANZARI ONLINE PE FACEBOOK

Masuram rezultatele si optimizam campaniile pentru maxim de conversii

Expertii INFORA in Campanii Facebook asigura o promovare performanta si eficienta a site-ului si a serviciilor oferite

CUM FACEM DIFERENTA?

 

Avand o experienta cumulata de peste 10 ani in promovarea prin campanii Facebook a site-urilor web, cu peste 50.000 de conversii generate si 500.000 € in bugete gestionate ale campaniilor de promovare Facebook, cei 4 experti Infora in campanii Facebook observa imediat elementele care fac diferenta intre o campanie de promovare performanta si una ne-performanta.

FACEBOOK ADS ORIENTAT CATRE CONVERSII

 

Masuram exact rezultatele campaniilor noastre. Implementam Pixeli de conversie, setam impreuna un cost / conversie si optimizam campaniile pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Facem campanii orientate catre un cost cat mai mic de achizitie de client.

Instalam Pixeli de Conversie

Setam Cost per Vanzare

Targetam audiente specifice

Raportare zilnica

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj:

Cateva intrebari despre serviciile noastre

Alfa mai multe despre serviciile noastre sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Stabilim inca de la inceput care sunt rezultatele pe care vrei sa le obtii si pe baza acestora stabilim planul de campanie si implementam metodele de masurare.

De ce este importanta o implementare corecta a metodelor de masurare?

Prin implementarea corecta a codului de conversie/pixelului de Facebook, adunam informatii despre comportamentul utilizatorilor, putem optimiza modul de livrare al reclamelor, putem evalua rentabilitatea reclamei si avem o imagine clara a conversiilor generate pentru diferite versiuni ale reclamelor tale putand fi astfel imbunatatite in vederea cresterii numarului conversiilor pe site.

Cream campanii targetate la maximum in functie de varsta, sex, locatia, interesele si comportamentul utilizatorilor tai.

De ce o audienta bine stabilita?

Unul dintre cei mai importanți pasi in crearea unei reclame oriunde in online, este alegerea audientei. Cu cat profitam mai bine de criteriile de selectie puse la dispozitie de retea, cu atat banii sunt cheltuiti mai cu folos. Scopul este sa restrangem audienta la cei care vor considera reclama ta relevanta. Folosim Audience Insights pentru a evalua marimea, activitatea si comportamentul diferitelor tipuri de audiente.

Cream texte si bannere personalizate pentru campanii.

Cu ce ne ajuta bannerul potrivit?

Oamenii reactioneaza diferit la poze, texte si butoane, astfel ca va trebui sa optimizam constant. Bannerele vor trebui sa includa informatiile cruciale pentru produs luand in considerare intotdeauna relevanta si claritatea mesajului.  Un banner eficient trebuie sa includa obiectul promovat (ex. „sandale de vara”), avantajele lui in cadrul unei oferte promotionale („reducere 20%”), caracteristici ce recomanda produsul („piele, „comode”) si indemnul, numit call to action, de a ajunge la produs prin interactiunea cu bannerul („vezi detalii”).

Facem A/B testing pe reclamele create – nu ne bazam pe presupuneri, ci pe date statistice

De ce este importanta testarea divizata?

A/B Testing, numita si testarea divizata, este o metoda prin care puteti afla ce titluri de anunturi, texte descriptive, imagini, apeluri la actiuni sau o combinatie a celor de mai sus functioneaza cel mai bine pentru publicul vizat. Principalul avantaj al testelor split: va permite sa economisiti bani!

Rulam campanii pentru recuperarea cosurilor abandonate in site-ul tau si campanii de Remarketing pentru cei care ti-au vizitat site-ul si au plecat fara a converti

De ce campanii de Remarketing?

Campania de remarketing are capacitatea de a-i reduce in site-ul tau pe cei care te-au vizitat. Va fi mai usor sa-i fidelizezi deoarece nu viziteaza pentru prima data siteul. Intr-un site de vanzari online, pretul unei conversii scade cu aproximativ 50%.  Este mai probabil sa iti cumpere un utilizator care deja iti cunoaste oferta decat utilizatorul care acceseaza pentru prima data magazinul tau.

Cream rapoarte complete pentru ca tu sa fii la curent cu evolutia campaniilor tale.

Ce informatii oferim in rapoarte?

Solutiile noastre de masurare a performantelor sunt organizate in functie de obiective. Folosim Administrare reclame, Power Editor si Google Analytics pentru statistici despre reclame pentru a ințelege impactul pe care il au asupra afacerii reclamele pe care le afisezi pe Facebook, pe Instagram si in Audience Network, cu ajutorul unor rapoarte detaliate, usor de interpretat. Programam intalniri pentru a discuta si analiza statusul campaniilor, suntem proactivi in a prezenţa noi solutii si alternative, iti oferim suport prin e-mail sau telefon in timpul programului de lucru.

Clienti pentru care am lucrat

Campanii online, generare de trafic, strategii online si optimizarea ratei de conversie.